På gång

Internationellt

Årets internationella träffar hålls i Rumänien 19 till 24 augusti och Australien 29 september till 5 oktober. 275 kvinnor från 19 olika länder är bokade till träffen i Rumänien. För Australien är bokningen fortfarande öppen – hör av dig om du är intresserad!

Dessa är blott de stora internationella träffarna, runt om i världen anordnas lokala och nationella träffar fortlöpande och som medlem i WIMA Sverige är du automatiskt medlem i WIMA World och därmed välkommen att delta. Du kan hitta dessa i den internationella kalendern och genom att kontakta divisionen direkt.

I Sverige

FEnoMenAL mc-träff i Värmland samt gruskurs med SMC 23 – 25 augusti: Välkommen till en social och mysig träff i Värmskog i Värmland. Detta är en social träff för alla mc-kvinnor/tjejer men framför allt för dig som vill lära dig att köra bättre på grus med SMC. Du behöver inte vara medlem WIMA för att delta i träffen. Klicka här för att ladda ner inbjudan som PDF. Du kan även kontakta Åsa som är representant för Värmland: Åsa Öhqvist, WhatsApp, FB Messenger