I backspegeln

Vårträffen i Snogehom, Skåne 31 maj – 2 juni 2024

Då är årets WIMA träff riktigt i gång. Några fick ett riktigt skyfall över dig på vägen till det vackra Snogeholm medans de flesta körde hit i perfekt hojväder, inte för varm och lagom blåsigt. Mätta efter god mat presenterar vi oss för varandra. Många nya trevliga wimor att lära känna och givetvis många kära återseende. Ett par äldre wimor skickade dessutom sms hälsningar till oss. En sak som slår mig på dessa träffar där vi samtalar om allt det som är livet, är den stora variationen i dialekter. Härlig västgötska blandas med skånska, göteborgska småländska och givetvis rikssvenska.

Då rapsfälten var överblommade bjöd Årets Wimarunda på vallmo utefter slingrande vägar istället. Lunchen intogs hemma hos en Wima. Det är maffigt att se våra hojar tillsammans. Olika typer och märken.

Kvällen avslutades med gruppbild och musikquiz. Det visade sig att vi wimor har stor bredd i vår musik kunskap, inte minst när det gäller finska covers i tango takt!

Tack till Anna-Karin och Marina för bilderna och Carina för filmen.

Medlemsmötet 16 maj

Tack alla ni som tog er tid att komma på vårt medlemsmöte, WIMA blir vad vi gör det till!

Lite kort från mötet:

  • Medlems-tjugan går i år igen till Alena, WIMA Ukraina, och hennes oförtröttliga arbete att stötta gamla och sjuka i Kviev och närliggande byar.
  • Vi söker intresserade för att hjälpa till med hemsidan och/eller sociala medier – hör av dig om du är intresserad!
  • Vi tackar Anita Paulsson för hennes tid i styrelsen och engagemang i föreningen och vi välkomnar Mona Bosson tillbaka.

Säsongen har startat

Nu har vi startat upp våra maskiner och säsongen är i gång! Vi ses på vägarna!

Tack till Anna-Karin, Carola, Jeanette och Åsa för bilderna.