MC-mässan i Göteborg 23-26 januari 2014

Onsdag

Onsdag förmiddag 22/1 kl 11.00 träffas Helena, Inger, och Marie louice på Svenska mässan i Göteborg. Vi ska rigga upp montern för WIMA och visa upp oss, värva nya medlemmar och ha kul. Vi diskuterar vad vi ska använda av allt material vi tagit med, hellre för mycket ideér än för lite har vi tänkt och så bär vi hem det som vi inte ska använda. Vi kommer överens att vi ska ha rosa och svarta lakan som bakgrund och då är vi tvungna att flamskydda dom och det blir gjort av mässans personal. Hädanefter kan Marie louice sova lugnt i sina rosa och svarta lakan.

Dsc01747

Inger har tillsammans med sin man Lasse gjort fina fotokollage som vi sätter upp efter noggrant tänkande. Skyltdockan blir påklädd med skinnbyxor och WIMA-linne + WIMA- skjorta och efter provande av olika peruker blir det rosa hår på henne samt en WIMA-keps. Klatschigt ska det va, tycker vi.

Dsc01745

DSC01750

Jills ståbord, Annickas stolar och Marie louice tebord med diverse ting kommer på plats i montern. Kaffebryggaren, tekokaren och en flaska vatten. Klädhängare har vi hängt upp så det ser trevligt ut i montern. Vid halv fyra är vi klara och går på restaurang och får mat i magen. Det behövs! Vi skiljs åt nöjda och med ett leende på läpparna och laddar för morgondagen.

Dsc01753

Torsdag

Torsdag möts vi, Helena, Inger, Mirjan och Marie louice strax före klockan tio vid WIMA-montern. Det är lugnt hela torsdagen, det är mest män som promenerar förbi oss och det är inte fel, men till vår klubb vill vi ha kvinnor. Vi får några trevliga tjejer till medlemmar denna dag och det är vi glada för. Först in som medlem är Lisbeth Brönnum, som målar hoj-tavlor hos BOSS HOSS-utställaren. Allt över noll räknas! Klockan 20 stänger mässan och vi drar oss hemåt till våra boningar.

Dsc01752

Fredag

Fredag är det Helena, Inger, Marie louice och Mirjan som står i montern och idag har vi nästan fullt upp att göra. Vi får flera nya härliga tjejer som medlemmar. Allt fungerar bra, vi turas om att ta rast från montern, äta och titta runt. Plockar fram godis till besökarna och de gillas av både besökare och montervärdar. Vi väntar in Annicka fast hon tar en tur till akuten på Kungälvs lasarett först. Våra karameller börjar sina så vi håller igen lite mot kvällen för herrarna som går förbi är mycket godissugna. Mässan stänger klockan 20 och så bär det hem till våra sovplatser

Lördag

Lördag är Annicka, Inger, Helena och Marie louice värdar för WIMA-montern och idag har vi fullt upp med att värva in härliga tjejer till klubben och bjuder gärna på godis till alla. Herrarna är mest godissugna idag också. Vi turas om att ta rast och Annicka och Helena ger sig ut på värvningsstråt. De tar med sig en bunt visitkort som Annicka kopierat upp extra och som vi kan dela ut till höger och vänster. De är så fiffiga. De går fram till tjejer som provsitter mc och talar om att vi finns för dom. Inger lämnar oss lite tidigare för att möta WIMA-vänner och strax efter att mässan stänger, kl. 19 går Annicka, Helena och Marie louice och äter god mat i mässans lokaler. Det kändes skönt att få lagad mat och det behövde våra magar innan vi åkte hem till våra sovplatser

Söndag

Söndag 26/1 är Annicka, Helena och Marie louice med sprucken röst i WIMA-montern och idag är det mycket lugnt. Nästan bara karlar, på plan 2 i alla fall. Inget godis idag sa vi, det bara herrarna äter upp. De tjejer som går förbi värvar vi, nästan i alla fall.

Marie louice fick se en upplevelse som heter duga. Mässans personal kom och frågade om det var någon som vill se Joe Labero-showen: Circus Spektaculär som var i Scandinavium. Vi tittade på henne och undrade vad det kostade. Det är gratis, sa hon. Vi har fått biljetter över. GRATIS, då lyssnar Marie louice. Eftersom Annicka och Helena inte var intresserade så raggade Marie louice upp en trevlig karl som strök kring vår monter och tog med sig på showen. Häftigt och eldigt hur han nu bar sig åt. Joe, alltså.

Min sammanfattning av mässan är att vi har fått många nya och några f.d. wimor som medlemmar och det är vi mycket glada för och hoppas de kommer till vårträffen och vi får ha många fina turer och träffar tillsammans. Vår yngsta medlem är Nicolina 16 år.

Vi fick påhälsning av nuvarande WIMA-tjejer från Göteborg, Skåne, Stockholm, Jönköping, som jag vet i alla fall. Toppenkul och få kramas en gång till om året.

Vi som var på mässan är mycket nöjda med samvaron och resultatet. Vi har gjort ett gott jobb och ska nu ha lite ledigt för återhämtning.

Annicka, Inger, Helena och Marie louice har under mässtiden hyrt in sig i hotell och barns lägenheter i Göteborg. Tur vi har dom så de kan göra rätt för sig nå’n gång.

Tack till fina WIMA-tjejer som gjorde mässan så trevlig och grannen som bjöd på fika på onsdagen.

Marie louice

Stockholmsmässan here we come, eller?