Bli medlem

Inom WIMA hittar du alla kategorier av tjejer/kvinnor/tanter i alla åldrar.

Vill du bli medlem i WIMA bör du självklart vara mc-intresserad men du behöver inte köra egen motorcykel. Medlemsavgiften är 200 kronor, varav 20 kronor sponsrar ett projekt som vi väljer tillsammans. Vårt plusgirokonto är 25 15 56-7.

Du kan också vara medlem i SMC (Sveriges Motorcyklisters Centralorganisation) genom WIMA. Din SMC-avgift, som du betalar direkt till SMC, blir då lite billigare. När du betalar din medlemsavgift till WIMA så medelar du oss att du vill vara SMC-ansluten så att vi kan rapportera in det.

Vad betyder “att dela mina kontaktuppgifter med andra medlemmar”?

Vi har en medlemslista med adress och e-post samt eventuellt telefonnummer samt en medlemskarta med plats baserat på postnummer där vi markerar dig med namn och eventuellt telefonnummer. Vi har en Facebook messenger grupp för betalande medlemmar, om du vill vara med så kan du ange det i kommentarsrutan.

Vi har även en Facebook grupp som du själv kan välja att gå med i, den heter “Svenska Wimors egen grupp”. Du kan även gå med i vår internationella Facebook grupp, den heter “WIMA World Discussion group”. Du kan även följa våra sidor, WIMA Sweden och WIMA World, du hittar dem på hemsidans förstasida.

Välkommen att bli medlem i WIMA du också!
Vid betalning av medlemsavgiften, skicka dina uppgifter i formuläret nedan.

(Fält markerade med * är obligatoriska)

Ditt namn : *
Gatuadress : *
Postnr : *
Ort : *
Telefonnummer :
Din e-postadress : *
Jag vill dela mina kontaktuppgifter med andra WIMA-medlemmar :
Ja
Ev meddelande :
 
*